Publicitat
Confidencial · 18 de Febrer de 2020. 00:45h.

L’empipament de Junqueras

Creu que Puigdemont s'està 'passant'

L’empipament de Junqueras

Junqueras amb Puigdemont al Palau de la Generalitat

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, és conscient que Puigdemont i els dirigents del grup de Waterloo volen evitar que pugui arribar-se a acords amb el Govern espanyol del PSOE sobre el conflicte de Catalunya, i les maniobres i actituds de l'expresident des de Bèlgica li estan provocant una indignació considerable. Creu que Puigdemont s'està passant molt.

Fonts d'ERC confirmen aquesta situació i expliquen que, a hores d’ara, hi ha un profund allunyament polític i personal entre ambdós dirigents independentistes, però afegeixen que el màxim líder d'Esquerra no vol atacar frontalment l'expresident, la qual cosa provocaria un escàndol polític important. Junqueras té dos motius.

D'una banda, el líder d'ERC té por d’una campanya d'acusacions de traïdor, i de l’altra, sap que Catalunya està entrant a una precampanya electoral, i considera que Puigdemont continua mantenint un prestigi alt. Per tant, un atac directe a Waterloo podria tenir per a Esquerra un cost important en vots, una cosa que Junqueras vol evitar. Malgrat tot, està molt empipat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Galba, Barcelona, 18/02/2020 - 20:09

Si Junqueras vol guanyar el primer que ha de fer es enviar a Puigdemont a pastar fang.

#1 Miquel, Girona, 18/02/2020 - 10:33

Però aquesta taula de diàleg és només per parlar dels punts que va dir Pedro Sánchez?
o també inclourà aquests dos punts: el Dret autodeterminació i llibertat presos polítics?

#1.1 Galba, Barcelona, 18/02/2020 - 20:10

I lo meu amb la Scarlet Johansson, que encara estic esperant.

#1.2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/02/2020 - 23:07

No sufras Miquel, que la mesa es la mesa del detergente, se monta para blanquear a los golpistas y, por supuesto, echarlos a la calle. El otro derecho ya lo tenéis, podéis autoterminaros cuando queráis.