Publicitat
Confidencial · 18 de Juliol de 2019. 00:40h.

L’empipament de Llach

Critica el "disbarat" exconvergent

L’empipament de Llach

Imatge d'arxiu del cantautor Lluís Llach

Els mitjans de comunicacón afins a l'independentisme han procurat deixar a un segon pla una de les nombroses crítiques que figures de l'independentisme han realitzat contra el pacte entre Junts per Catalunya (JxC) i el PSC per repartir-se la Diputació de Barcelona. Es tracta de Lluís Llach, un dels gurus de l'independentisme, que sempre ha mantingut l'obediència a l'ortodòxia independentista.

Potser per aquesta actitud de submissió a l'oficialisme independentista, Llach no ha pogut amagar la seva sorpresa i la seva decepció davant d'un pacte que fa que l'ortodòxia radical esdevingui paper mullat, una ortodòxia que representava, si no més fins ara, l'expresident Puigdemont. L'acord amb "els carcellers del 155", com l'independentisme defineix el PSC, ha destrossat la veritat oficial.

El cantautor ha qualificat l'acord de la Diputació de "disbarat". Concretament, ha manifestat, mitjançant un tuit, que "sincerament, no em creia que JxC fes un disbarat d'aquesta magnitud". I després afegeix una crítica molt dura contra els que han propiciat aquest pacte amb els socialistes catalans: "Els que som fora de la bombolla poltrónica seguim". L'al·lusió a les poltrones és molt significativa.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Lector, Utopía, 19/07/2019 - 13:23

Cada vez que pincho una noticia sobre Lluis Llach es porque pienso que va a pedir perdón por su pasado de cachorro de Cristo Rey y por el franquismo acérrimo de toda su familia de alcaldes y comisarios, pasado de cuyo legado material él vive como un príncipe. Pero otra vez va a ser que no...

#2 Benet, Barcelona, 18/07/2019 - 17:17

Aquest s'hauria de dedicar a lo que ha fet sempre, cuidar els seu patrimoni i les seves posessions inmobiliaries, perque després del ridicul monumental que va experimentar juntament amb els seus col.legues de la banda de sediciosos, li hauria de caure la cara de vergonya. La seva etapa daurada va ser gracies a Franco que el va fer milionari

#1 zeppelin74, Bcn, 18/07/2019 - 08:20

Encara estás per aquí pessat.Perquè no marxes a l'Àfrica?.