Publicitat
Confidencial · 18 d'Octubre de 2019. 00:25h.

L’empipament dels CDR

Creuen que el Govern els ha 'traït'

L’empipament dels CDR

Una imatge dels disturbis a Barcelona

L'organització anomenada tsunami democràtic, aparentment propiciada des de Waterloo, va ser decisiva per a la mobilització que fa uns dies va aconseguir paralitzar l'aeroport del Prat, en el marc de les protestes contra la sentència del judici als principals protagonistes del procés independentista. El bloqueig de les instal·lacions va provocar la cancel·lació de més de cent vols.

Tanmateix, segons fonts independentistes, arran d'aquesta actuació el tsunami sembla haver-se retirat de la primera línia dels disturbis, que estan sent impulsats per grups dels comitès de defensa de la república (CDR). Amplis sectors d'aquests col·lectius se senten traïts per les autoritats de la Generalitat, començant pel seu president, i pels principals dirigents independentistes.

Els CDR creuen que l'independentisme oficial els va retirar el seu suport des de l'operació de l'Audiència Nacional contra diversos membres d'aquests grups, detinguts per la Guàrdia Civil amb material susceptible de ser utilitzat per fabricar explosius. Precisament, argumenten, es va crear el tsunami democràtic per substituir-los, però el considerable protagonisme dels CDR als disturbis d'aquests dies ha deixat la nova plataforma en fora de joc.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Te Torra, cínico Richelieu, Bcn, 18/10/2019 - 20:04

El pecident es el cardenal Richelieu de la Degeneralitat

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 18/10/2019 - 14:42

"L’empipament dels CDR... creuen que el Govern els ha 'traït'"

Vaya colla..., orkos, pringaos y además cegatos... les utilizan como la carne de cañon que son y ni lo ven... Después patada y al estercolero...

"Apreteu... feu bé en apretar"

#1 Veciana, Barcelona, 18/10/2019 - 01:18

Las SA contra las SS. ¿Quién ganará?