Publicitat
Confidencial · 26 de Setembre de 2018. 00:13h.

L'epidèmia de les 'fake news'

Ernest Maragall i la pressió a la fiscalia

L'epidèmia de les 'fake news'

Ernest Maragall amb la ministra Meritxell Batet

Les fake news estan esdevenint una autèntica epidèmia per a alguns sectors de l'independentisme català, la qual cosa no hauria de ser molt sorprenent després que el mateix president de la Generalitat, Quim Torra, hagi canviat el sentit dels resultats electorals, assegurant que l'independentisme té la majoria social a Catalunya.

Aquesta vegada ha estat Ernest Maragall, candidat d'Esquerra a l'alcaldia de Barcelona i encara conseller d'Acció Exterior del Govern de la Generalitat, que va assegurar que la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, s'havia compromès, durant la recent reunió de la comissió Estat-Generalitat, a donar instruccions a la fiscalia sobre la situació dels dirigents independentistes processats.

No era cert. La minisra Batet va desmentir rotundament el candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, assegurant que "les forces polítiques saben perfectament que no poden demanar al Govern [espanyol] coses que no pot fer". Maragall es va veure obligat posteriorment a matisar les seves declaracions inicials.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Veciana, Barcelona, 26/09/2018 - 15:55

Doncs no m´estranyaria que qui mentís fos la Batet.No em refio dels sociates.

#1 zeppelin74, Bcn, 26/09/2018 - 00:55

Una altra mentida més de aquesta gentuça.I van...