Publicitat
Confidencial · 26 de Juliol de 2019. 00:30h.

Les empreses planten cara

Davant dels excessos independentistes

Les empreses planten cara

El president de 'la Cambra', Joan Canadell, durant una compareixença davant dels mitjans de comunicació

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, Joan Canadell, del sector més radical de l'independentisme català, assumirà, pels convenis vigents entre institucions, la presidència del consorci semipúblic Turisme de Barcelona. Tanmateix, l'anunci de Canadell que "vol fer política" des d'aquesta entitat, és a dir, utilitzar-la a favor de l'independentisme, està trobant una forta resistència.

En aquest sentit, la principal associació d'empresaris del sector, Barcelona Global, ja ha advertit que es crearà una entitat exclusivament privada per substituir Turisme de Barcelona si Canadell fa efectius els seus projectes polítics i, d'aquesta manera, deixar buit de contingut aquest consorci. Es tracta d'un signe molt clar que sectors importants de l'empresariat català comencen a reaccionar contra l'actuació dels ultres de l'independentisme.

Igualment, la primera patronal catalana, Foment del Treball, ha presentat una denúncia davant de l'Autoritat Catalana de la Competència contra la campanya de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) que impulsa la creació de llistes d'empreses favorables a l'independentisme. Cal tenir en compte que l'ANC ha estat la veritable dissenyadora de l'estratègia que ha aconseguit que Canadell hagi arribat a la presidència de la Cambra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat