Confidencial · 13 de Febrer de 2017. 00:15h.

L'estil d'Homs molesta el PDECat

Alguns veuen provocador el seu tarannà

L'estil d'Homs molesta el PDECat

Imatge d'arxiu del diputat del PDECat al Congrés, Francesc Homs

El to habitualment agressiu de Francesc Homs a les seves polèmiques polítiques cau molt malament entre els dirigents dels partits oposats als convergents. I a més, ara comencen a sorgir veus crítiques amb el tarannà del diputat al Congrés fins i tot dins del seu mateix partit, el PDECat.

Alguns membres d'aquesta formació es queixen que l'estil d'Homs, que creuen provocador, causa problemes i és molt inoportú en uns moments difícils tant per al PDECat com per al sobiranisme en general, i consideren que caldria més  finezza per mantenir la unitat independentista.

Igualment, alguns creuen que Homs hauria d'evitar enfrontaments com el que va protagonitzar amb un dels fiscals del judici del 9-N, Emilio Sánchez Ulled, al qual va buscar pels passadissos del Tribunal Superior de Justícia després d'una de les sessions per recriminar-li que hagués renunciat a interrogar-lo. Al PDECat molts es pregunten si, en la situació actual dels convergents, aquestes actituds són positives.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carlos BCN, Barcelona, 13/02/2017 - 08:46

La revolución de las sonrisas está encabezada por ese talante. Puigdemont, Tardà, Mas, Rufián, la CUP entera, ETA (su único apoyo "internacional"), Rahola, Espot etc son todos una panda de gorilas con la rabia... Homs es lo de menos