Publicitat
Confidencial · 17 de Juliol de 2019. 00:35h.

L'estrany 'cas Trapero'

Per què se'l jutja després de la sentència?

L'estrany 'cas Trapero'

Trapero, amb la seva advocada, Olga Tubau, durant la seva declaració al Tribunal Suprem

Finalment, la vista del judici contra l'ex cap operatiu dels Mossos d'Esquadra durant els fets de la tardor del 2017, que van culminar amb la declaració d'independència de Catalunya al Parlament, i contra altres tres membres de la direcció del cos policial català, s'ha fixat per l'Audiència Nacional per al 20 de gener de l'any 2020, i està previst que es desenvolupi fins al 19 de març.

Fonts judicials destaquen les incògnites que planteja la dinàmica que està seguint aquest procediment judicial, començant per la contradicció que implica que el cas estigui sota el control de l'Audiència Nacional, mentre que el judici contra la resta dels acusats pels mateixos fets s'ha desenvolupat al Tribunal Suprem, i està a l'espera de sentència, que es difondrà probablement aquesta propera tardor. Per què s'ha separat Trapero de la peça principal, i fins i tot se'l jutja a una instància judicial diferent?

A més, el cas de Trapero i altres tres membres de la direcció dels Mossos, es jutjarà molt temps després del judici principal sobre els mateixos fets, i de la seva sentència. Tanmateix, la tramitació judicial del procediment contra l'excap de la policia catalana és aparentment menys complexa. Aquesta situació també és sorprenent, segons les mateixes fonts, que afegeixen que a tot aquest afer hi ha alguna cosa que l'opinió pública desconeix a hores d’ara.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Daniel, Barcelona , 17/07/2019 - 04:06

Hazte la pregunta de manera inversa, Rius, y vas a ver la respuesta muy claramente. Pregunta lo siguiente: por qué Trapero no sale ni el FAQs ni en TV3? Porque nadie habla de su familia sufriendo? Por que el independentismo ni lo recuerda? No hablan de el pero tampoco lo critican!! Ahí está el detalle: que cosas sabe y cuantas se ha callado?

#1.1 Sharp, Tarragona, 17/07/2019 - 11:51

Porque Trapero ha sido el tonto "util". Fue usado por Forn y Soler, para dar la cara en los atentados del 17A y ha sido utilizado por éstos mismos y por Puigdemont , para que vendiese una fachada de colobaoracion contra el 1. O-

El 1 de Octubre, el Sr. Trapero no contaba para nada. Los "Mossos" actuaron a las ordenes politicas de Forn y Soler.