Publicitat
Confidencial · 30 de Març de 2020. 00:00h.

L'Exèrcit, sense problemes

Al contrari, li demanen que actuï

L'Exèrcit, sense problemes

L'Exèrcit espanyol ha muntat un alberg a les instal·lacions de Fira de Barcelona

Les autoritats de la Generalitat i d’altres sectors independentistes catalans havien intentat crear una situació contrària a l'actuació a Catalunya contra l'epidèmia del coronavirus dels efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME) de l’Exèrcit espanyol. Tanmateix, s'ha tractat d'un nou fracàs de l'estratègia independentista durant aquesta crisi.

Els militars espanyols han actuat amb una normalitat total a Catalunya, i en alguns casos, fins i tot des de diversos àmbits socials i institucionals catalans s'ha demanat la intervenció de la UME. Per tant, Torra i el seu Govern no han aconseguit ni tan sols crear un ambient ciutadà contrari a l'activitat de la UME a territori català.

Destaca en aquest aspectdo la cridanera rectificació de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que després de diversos anys rebutjant i criticant la participació d'una delegació militar al Saló de l'Ensenyament de la capital catalana, aquesta vegada ha demanat, al marc de la crisi del coronavirus, que l'Exèrcit munti un alberg a les instal·lacions de la Fira barcelonina.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Timbaler, Bcn, 30/03/2020 - 19:01

El ejército está trabajando con profesionalidad, rigor y espíritu de servicio.
El ejemplo de su actuación es el que genera el consenso de su presencia.