Publicitat

Veu "bona" la relació amb el Govern central

L'humor de Torra

Imatge del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra

Fonts de l'oposició parlamentària catalana creuen que el president Torra, o té un sentit de l'humor molt especial, o no és conscient del que està ocorrent. Perquè no s'entén que, després de la seva contínua oposició, un boicot de fet, a l'acció del Govern de l'Estat, amb el Ministeri de Sanitat com a una de les seves peces fonamentals, ara digui que la coordinació amb aquest departament del Govern de Madrid és “bona”.

Si es descarta que sigui un plantejament derivat d'una especial concepció del sentit de l'humor, cal pensar que Torra sembla no entendre que aquesta afirmació contradiu de manera frontal la seva posició contra el Ministeri de Sanitat espanyol des que es va iniciar l'emergència de l'epidèmia del coronavirus, que ha provocat una crisi molt  greu al conjunt de l'Estat.

Així, després de desqualificar i deslegitimar l'actuació de l'administració espanyola, dirigida durant aquesta crisi pel departament de Sanitat, Torra ha declarat que “els meus consellers van parlant amb els ministres, especialment la consellera de Salut i el Ministeri de Sanitat. Hi ha una bona coordinació”. El president de la Generalitat sembla estar fora de la realitat que ell mateix ha contribuït a generar.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat