Publicitat
Confidencial · 14 de Febrer de 2020. 00:25h.

L'Íbex veu massa riscos

Té por de l'aposta de Sánchez per ERC

L'Íbex veu massa riscos

Detall de l'edifici que serveix de seu la Borsa de Madrid

L'establishment econòmic i financer del conjunt de l'Estat està analitzant actualment amb molta atenció els moviments que realitzen el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i els dirigents del seu entorn més proper, per aconseguir una certa estabilitat parlamentària mitjançant un acord amb els independentistes catalans.

Fonts empresarials asseguren que les grans corporacions espanyoles són molt reticents especialment pel que fa al pacte amb Esquerra, atès que consideren que els dirigents d'aquesta formació catalana no inspiren cap confiança, sobretot, el seu màxim líder, Oriol Junqueras, actualment complint condemna a la presó pels fets de la tardor del 2017.

Segons aquestes fonts, el problema no és un suposat caràcter esquerrà d'ERC, sinó, com en el cas d'alguns dirigents de Junts per Catalunya, el seu independentisme radical, que ara dissimulen per recuperar el terreny perdut amb l'enfonsament independentista d'octubre del 2017. I afegeixen que amplis sectors dels principals empresaris de l'Estat estan convençuts que, com diu el mateix Junqueras, ho tornaran a fer. Si no més, ho tornaran a intentar.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat