Publicitat
Confidencial · 13 de Setembre de 2017. 00:25h.

L'independentisme intueix el fracàs

Per això li demanen a Rajoy una sortida

L'independentisme intueix el fracàs

Puigdemont i Rajoy abans d'una reunió d’ambdós a la Moncloa

Les ofertes dirigides a Mariano Rajoy per a una negociació d'última hora, tant del president Puigdemont com de Jordi Sánchez, que dirigeix l'Assemblea Nacional Catalana, reflecteixen el fet que el moviment independentista busca una sortida davant de l'evidència que el referèndum serà un fracàs .

Fonts del PDECat admeten que la fermesa de l'administració espanyola i la negativa dels alcaldes socialistes i -ara per ara- d'Ada Colau a col·laborar en l'organització de la consulta, han provocat una sensació de profund pessimisme entre els dirigents independentistes. Aquesta sensació es manté després d'una Diada que no ha complert amb les expectatives.

Aquests dirigents no s'atreveixen ara a dir públicament que el referèndum no és possible, i per això li demanen a Rajoy algun gest que puguin utilitzar per vendre el fracàs de la consulta com una cessió d'Espanya a negociar. D’aquesta manera s’intentaria tranquil·litzar molts independentistes que havien cregut de bona fe que Catalunya estava molt a prop de la independència.

12 Comentaris

Publicitat
#11 Rodejet, Barcelona, 13/09/2017 - 15:46

Ha ha ha ha, FakeRius news !!.

#10 Rodejet, Barcelona, 13/09/2017 - 15:46

Ha ha ha ha, FakeRius news !!.

#9 Ferran, Hospitalet, 13/09/2017 - 15:43

Tanta chuleria y fanatismo, tiene su coste. Ahora que carguen con las consecuencias.

#8 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 13/09/2017 - 14:38

Yo llamaría al World Book of Guinness Records i que le den el premio al farol más largo de la historia a Puigdemont, digo para que pueda al menos decir que consiguió algo de todo esto. Podría ofrecérselo a la afición desde el balcón de la Pça. Sant Jaume y luego lo que comenzaría a proceder ya es una reculada en toda regla.

#7 Un musclu, Bcn, 13/09/2017 - 13:25

Qui als ha escollit a aquest parell?