Publicitat
Confidencial · 13 de Juliol de 2018. 00:27h.

Llarena, 'per lliure'

El jutge 'passa' de la distensió

Llarena, 'per lliure'

El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, en una imatge d'arxiu

El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, instructor del sumari contra els dirigents independentistes catalans processats per intentar aplicar el projecte d'independència per a Catalunya, ha esdevingut actualment un problema per al Govern espanyol, segons expliquen fonts del PSOE.

Llarena, segons aquestes fonts, actua totalment al marge de la situació política, i el seu objectiu és l'aplicació de les lleis, sense que qüestions alienes al procediment judicial que està seguint en aquest afer tinguin cap influència sobre el cas. És a dir, el Govern de Pedro Sánchez ha pogut constatar que el magistrat va per lliure.

En aquest sentit, Llarena no ha tingut en compte l'obertura d'una fase de distensió entre les administracions catalanes i espanyola, i ha dictat la resolució mitjançant la qual comunica al Parlament que els diputats processats per rebel·lió que estiguin empresonats o amb ordre de presó queden temporalment inhabilitats per ocupar els seus escons. Aquesta iniciativa ha estat considerada pel Govern de Madrid com a un nou obstacle per a la normalització de la situació a Catalunya.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Gerard, Barcelona, 13/07/2018 - 04:11

Llarena, ‘por libre’?? Menudo "artículo"...Eso se llama SEPARACION DE PODERES. Y es lo más sano que puede haber en un pais que sea realmente demócrata. La aplicación real de la ley debe estar por encima de los CHAPUCEOS políticos.