Publicitat
Confidencial · 5 de Juliol de 2019. 00:28h.

Lliure per tota Europa?

Puigdemont té por de sortir de Waterloo

Lliure per tota Europa?

L'expresident Puigdemont en una imatge d'arxiu

Des que Puigdemont i alguns exconsellers van fugir a l'estranger per evitar l'acció de la justícia espanyola, i es van produir a Bèlgica, Alemanya i Escòcia algunes resolucions de tribunals de justícia denegant les extradicions que havia sol·licitat l'administració de justícia d'Espanya, l'expresident i els seus advocats s'han vantat contiuamente que els fugats d'Espanya podien circular lliurement per tota Europa, i que així ho farien.

Aquestes declaracions eren una manera de desprestigiar la imparcialitat de la justícia espanyola i el nivell democràtic d'Espanya, ja que mentre Puigdemont i la resta de dirigents independentistes fugits serien detinguts a l'Estat espanyol, es podien moure lliurement per la resta d'Europa. És a dir, aquest fet era la demostració evident que Europa sí que és democràtica, i Espanya no.

Tanmateix, Puigdemont i els seus companys de fuga prenen moltes precaucions si han de sortir de Bèlgica -o d'Escòcia, en el cas de Clara Ponsatí-, i de fet surten molt poc dels seus refugis. Fa dies, ni tan sols es van atrevir a viatjar a la ciutat francesa d'Estrasburg, on l'independentisme havia convocat una concentració de suport als dirigents fugits. No eren lliures per moure’s sense cap problema per tota Europa?

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Purria Separata , Mollerussa, 05/07/2019 - 10:32

En efecto, Puigcagón está encerrado en su WC-loo

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/07/2019 - 00:55

Ahí está su drama. Se verá confinado al Water, de un país refugio de terroristas y golpistas.