Publicitat
Confidencial · 5 de Març de 2020. 00:45h.

L'únic fracàs a Perpinyà

Xiular Junqueras i les paraules de Ponsatí

L'únic fracàs a Perpinyà

Imatge de l'acte de JxC a Perpinyà

Puigdemont i els components del grup de Waterloo van aconseguir un èxit indiscutible a Perpinyà, encara que va haver-hi alguns aspectes que no li van agradar a l'expresident, que pretenia donar la imatge que només ell és capaç d'aconseguir la unitat del conjunt del moviment independentista català, segons fonts independentistes.

Aquest intent de Puigdemont de presentar-se com el campió de la unitat de l'independentisme català va quedar tacat per les xiulades que es van produir durant el vídeo d'Oriol Junqueras, i per les dures i directes crítiques de l'exconsellera Clara Ponsatí a la mesa de diàleg entre les administracions de Catalunya i de l'Estat.

L'expresident volia evitar aquest tipus de situacions perquè un dels eixos de la seva estratègia per a la propera campanya electoral catalana és, precisament, l'acusació de traïdors a Esquerra. Però la previsió de l'equip de Puigdemont és que això succeeixi quan les eleccions estiguin més a prop, i al context d'una ruptura de la mesa de diàleg, de la qual el grup de Waterloo responsabilitzarà el PSOE.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 05/03/2020 - 10:27

¿EXITO? ni 100.000 ni 200.000, como mucho 40000 tontos útiles que no dan para un escaño