Publicitat
Confidencial · 1 d'Agost de 2017. 00:25h.

‘Maidan’ a la Ciutadella?

Pressió per a mobilitzacions l'1-O

‘Maidan’ a la Ciutadella?

Imatge del Parlament de Catalunya, al Parc de la Ciutadella

A mesura que s'estén el convenciment que l'1 d'octubre no hi haurà referèndum d'independència per l'oposició de l'administració espanyola, des del radicalisme independentista augmenta la pressió perquè aquest dia es realitzi alguna acció que pugui provocar mobilitzacions ciutadanes.

En concret, es parla amb insistència d'una eventual ocupació simbòlica del Parlament, per propiciar des d'allà concentracions de suport que puguin esdevenir actes massius de protesta contra l'Estat per impedir la celebració del referèndum d'independència de Catalunya.

En qualsevol cas, fonts independentistes diuen que això no és el Maidan d'Ucraïna, i a més, destaquen que aquí no hi ha cap suport exterior, com va passar amb la revolta de Kíev, parcialment organitzada i coordinada pels serveis de la CIA, el director de la qual llavors, John Owen Brennan, estava aquells dies a la capital ucraïnesa.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Ernesto, Granollers, 01/08/2017 - 21:59

Vamos a ver..una cosa es ir de "fiesta" un dia festivo para animar la Diada,..y otra es exponerse a que te de alguien alguna hostxa...Sólo se atreveran a montar el numerito unos cuantos de la CUP/Arran..y los antidisturbios de los mossos(que les tienen ganas) les "atenderan"...

#3 vicedo, barcelona, 01/08/2017 - 16:52

Jo els hi recomanaria el Nou Camp, que hi cap més gent. A més, ho podrien esponsoritzar "Qatar" o "Rakuten", i preparar un festival de la cançó amb Luis Llach i Núria Feliu, presentats per la Rahola, que segur que omplirien l´estadi. Ànims!

#2 Dominica , Bcn, 01/08/2017 - 13:15

O quizas paralicen el Puerto o se encierren en la Sagrada familia o se encierren en un Ave....alguna sonada seguro que hacen....son destroyers

#1 Protágoras, bcn.España, 01/08/2017 - 09:42

Si montan un "Maidan" puede ocurrir como sucedió en "Maidan" . Entre la gente normal, se colarán provocadores violentos de uno y otro signo, agente secretos del estado y de la Generalitat, y servicios de inteligencia de otros países. Las consecuencias suelen ser imprevisibles.

#1.1 Rivas, Hospitalet, 01/08/2017 - 10:35

Pero precisamente eso es lo que quieren nuestros queridos separatistas: a ellos no les importan las vidas de los catalanes, ni siquiera la independencia, sino algo tan prosaico como mantener sus carguitos y prebendas.