Publicitat
Confidencial · 14 de Novembre de 2019. 00:30h.

'Mal rotllo' Cuixart-Òmnium?

Segons diuen els dels CDR al sumari

'Mal rotllo' Cuixart-Òmnium?

Jordi Cuixart, durant el judici pels fets de la tardor del 2017

Un dels membres de el grup d'activistes dels comitès de defensa de la república (CDR) que han estat detinguts per la realització d'activitats suposadament terroristes, es refereix durant una conversa intervinguda per les forces de seguretat a les relacions de Jordi Cuixart amb Òmnium cultural, entitat que presideix, i amb Esquerra.

Es tracta de Ferran Jolís Guardiola, informàtic, que assegura, segons la transcripció de la Guàrdia Civil, que Cuixart "es queixa perquè Òmnium va a la seva, [i diu] que ho sabotegen". Segons Jolís, una altra queixa de Cuixart és que "els d'Esquerra li han traït". Però afegeix que l'altra plataforma independentista, l'Assemblea Nacional Catalana, "ara comença a canviar" perquè està "la Paluzie amb una bona direcció".

Aquestes transcripcions figuren al sumari obert sobre aquest grup pel magistrat Manual García Castelló, titular de l'jutjat número sis de l'Audiència Nacional. Segons les resolucions del jutge, els detinguts tenien material susceptible de ser utilitzat per fabricar explosius, i es fa referència a activitats de caràcter suposadament terrorista.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat