Publicitat
Confidencial · 17 d'Abril de 2018. 00:30h.

Mal 'rotllo' Puigdemont-Mas

Radicalisme contra moderació

Mal 'rotllo' Puigdemont-Mas

Puigdemont i Mas en una imatge d'arxiu

El gir polític que Artur Mas ha experimentat, des de la seva conversió a l'independentisme fins a la seva actual volta a la moderació, després del fracàs del procés sobiranista, li ha separat amb claredat dels plantejaments radicals de l'expresident Puigdemont, com es va posar de manifest durant una reunió que ambdós van mantenir fa uns dies a Berlín.

Mas està actualment molt a prop de les posicions de la direcció del PDECat, encapçalada per Marta Pascal, i d'Oriol Junqueras, el líder d'Esquerra, que són favorables a un ajornament de la reivindicació independentista, atès que consideren que actualment cal ampliar la base social de l'independentisme català.

En aquesta línia, Mas també està en contra de les últimes decisions de Puigdemont sobre la investidura, ja que considera que és un error proposar candidats inviables, perquè es perllonga la situació de bloqueig institucional i polític de Catalunya, i a més es manté l'aplicació a la Generalitat per l'administració espanyola de l'article 155 de la Constitució.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Manuel F., Barcelona, 17/04/2018 - 17:06

Com sempre passa l'alumne ara vol superar el seu padrí que ja va ensorrar un partit i una coalició. El pastisser-boig sap que el dia que elegeixin un candidat ell perdera tot protagonisme i quedarà arraconat i desterrat i abans prefereix el caos. Possiblement per la vanitat del personatge llavors es deixarà extradir.. Ha fet molt mal al país!

#1 Lluís, Al-Barcino, 17/04/2018 - 12:49

Puigdemont ho trenca tot. Ha trencat CiU, ha enfonsat CDC, ha enterrat l'UDC de Duran Lleida, ha trencat les relacions ERC-PDCAT, ha trencat la convivència a Catalunya entre catalans, ha trencat les relacions amb Espanya, ha trencat famílies i amistats i companys de feina... I ara trenca les relacions amb l'Artur Mas i amb la seva pròpia gent...