Publicitat
Confidencial · 26 de Juny de 2019. 00:28h.

Malgrat tot, Torra té por

Només ha tingut un lleu incident legal

Malgrat tot, Torra té por

El president Torra, durant una intervenció al Parlament

El president Torra és probablement el dirigent independentista català més aficionat als excessos verbals i a la gestualitat èpica, i gairebé bèl·lica, encara que mai no porta a la pràctica les seves nombroses amenaces. Malgrat tot, protagonitza una constant contradicció entre el seu heroic i patriòtic tarannà i les seves còsmiques indignacions verbals, i el que realment fa en la pràctica.

El problema de Torra és que, al marge del seu incontinència verbal, sembla tenir una profunda por de les eventuals actuacions de l'administració de justícia espanyola, i per això parla molt, però no fa res. És evident que Torra no vol xocs amb la justícia estatal, i la seva por als jutges és la causa que les seves actuacions estiguin sempre totalment dins del marc de la legalitat vigent.

Només hi va haver un incident lleu, quan va trigar a obeir l'ordre de la Junta Electoral, que va decidir que durant les campanyes electorals la simbologia independentista havia de ser retirada de la façana del Palau de la Generalitat. De fet, no va desobeir, sinó que va trigar a obeir, però va haver de declarar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per una presumpta desobediència. En qualsevol cas, és un afer lleu, encara que no és descartable que Torra engegui una dramàtica interpretació de márir de la justícia espanyola.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Calvet, Sant Joan Despi , 27/06/2019 - 08:59

Bon día. ¿pero no dicen que en España te meten en la cárcel por tu ideas? ¿como puede ser que si no se salta la ley pueda decir las cosas que dice y siga libre?. Ese tío es un racista, como demuestran sus publicaciones. Tenemos un presidente local que es un racista. Quina vergonya!!!!!

#1 Montse Quatre, Barcelona, 26/06/2019 - 16:59

Aquest fa el paper de titella mogut a distancia pel pastisser-boig, i es una nulitat absoluta per la gestió. Es un activista de saló, de paper i llapis per pregonar i escupir el seu verí fanatic a través d'escrits amargats. Molt soroll pero res de res. Es un resentit que abans de passar per la gabia fugiria com el seu amo amagat dins el maleter