Publicitat
Confidencial · 17 d'Abril de 2018. 00:05h.

Malgrat tot, Torrent recula

Obeeix la decisió de Llarena

Malgrat tot, Torrent recula

Imatge d'arxiu del president del Parlament, Roger Torrent

Malgrat les seves declaracions, de to habitualemnte desafiant i radical, i de la seva política de gestos i de símbols, quan la situació s'acosta a un possible enfrontament directe amb els tribunals de justícia, el president del Parlament, Roger Torrent, fa marxa enrere per evitar qualsevol actuació judicial, com ha tornat a ocórrer amb el nou -i frustrat- intent sobre la investidura de Jordi Sànchez com a president de la Generalitat.

Aquesta estratègia permet Torrent mantenir un difícil equilibri entre el radicalisme de l'expresident Puigdemont i l'actual moderació de la direcció del seu partit, Esquerra. La realitat és que, ara per ara, el president de la cambra catalana no ha donat cap pas que pugui provocar una actuació judicial contra ell.

Torrent es manté d'aquesta manera dins de l'esquema de doble joc de l'independentisme català, que des que va fracassar la declaració d'independència, defensa unes posicions de radicalisme independentista mitjançant les seves declaracions i gestos, però després actua dins del marc de la legalitat vigent, per evitar l'acció dels jutges i fiscals.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Veciana, Barcelona, 17/04/2018 - 10:14

Cot cot cot cooooooot...darrer discurs del Torrent(e).