Publicitat
Confidencial · 2 de Setembre de 2019. 00:28h.

Maniobra a favor de Mas

Intenten retardar les eleccions

Maniobra a favor de Mas

Imatge d'arxiu de l'expresident Artur Mas

Diversos col·lectius dels sectors moderats del PDECat pretenen pressionar perquè les properes eleccions catalanes no se celebrin fins que Artur Mas compleixi la pena d'inhabilitació per ocupar càrrecs públics, a la qual va ser condemnat per la seva participació a la organziación de l'intent de referèndum del 9 de novembre del 2014, segons fonts del PDECat.

Després dels recursos presentats sobre aquesta sentència, el Tribunal Suprem va decidir que la condemna de l'expresident Mas fos de 13 mesos d'inhabilitació, i posteriorment, la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va dictar una resolució sobre l'execució de la sentència. Segons aquesta resolució, el compliment de la condemna finalitza el 23 de febrer de l'any 2020.

En qualsevol cas, segons les mateixes fonts, el moment en què es dicti la sentència sobre el judici al Suprem als dirigents independentistes condemnats per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya, durant la tardor del 2017, podria ser decisiu per a la data electoral, atès que sembla probable que la reacció de l'independentisme davant d'aquesta sentència sigui la convocatòria de les eleccions.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 02/09/2019 - 18:45

Volver a caer en los mismos errores, y con el mesías de pacotilla al frente, sería lo mas demencial que uno se podría imaginar.