Publicitat
Confidencial · 13 de Febrer de 2018. 00:25h.

‘Marrón’ de Forcadell a Torrent

Sobre la DUI del 27 d'octubre del 2017

‘Marrón’ de Forcadell a Torrent

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell en una imatge d'arxiu

La difusió de les declaracions de l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell davant del magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena sobre la declaració unilateral d'independència (DUI) -el 27 d'octubre del 2017- a la cambra catalana, revela que que Forcadell va passar el marrón al llavors portaveu adjunt de Junts per Sí i actual president del Parlament, Roger Torrent.

Segons el text publicat de la declaració de l'expresidenta del Parlament, Forcadell, preguntada sobre la DUI per la fiscal va contestar que "jo no vaig proclamar res, senyoria", i va assegurar sobre aquesta qüestió que ella es va limitar a llegir al Parlament una declaració a petició de Torrent, com a portaveu adjunt del grup de Junts per Sí.

Aquesta declaració de Forcadell va provocar que la fiscal insistís sobre aquesta petició de lectura de la declaració, preguntant: "¿L'hi va demanar el senyor Torrent, Roger Torrent?", i l'expresidenta de la cambra va contestar: "Sí, senyoria". A més, segons Forcadell, en realitat el 27 d'octubre de l'any passat no es va aprovar aquesta declaració pel Parlament.

Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Agustin, Barcelona, 13/02/2018 - 15:33

Pobre Rogelio Torrente, la que te espera... PUCHI LLAMA !!!!!

#3 Lluc, Barcelona, 13/02/2018 - 11:41

Nomes saben fer el valent davant del ramat...i despres de tot això encara tenen seguidors, es alucinant l'extensió de la malaltia mental que s'ha dispersat en aquest pais. Que una colla de caragirats tinguin admiració es de bojos, encara fossin patriotes de pedrapicada amb un historial valuós...pero no son res, uns covards i farsants.

#2 teruel existe, BCN, 13/02/2018 - 11:29

Forcadell, acusica, barrabás, al infierno irás!!

#1 Veciana, Barcelona, 13/02/2018 - 10:23

Seño seño que yo no quería que me obligó este niño malo de aquí jajajaaaaa.