Publicitat
Confidencial · 18 d'Abril de 2019. 00:32h.

Marta Rovira manté el pols

Discrepa de la moderació de Junqueras

Marta Rovira manté el pols

Marta Rovira amb Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

La direcció d'Esquerra té un problema que, ara per ara, es manté silenciat, però que en el futur haurà de ser afrontat i resolt. Es tracta de les discrepàncies entre el president del partit, Oriol Junqueras, en presó provisional i sotmès actualment a judici per l'intent independentista de la tardor del 2017, i Marta Rovira, secretària general de la formació, fugida a la ciutat suïssa de Ginebra per esquivar l'acció de la justícia espanyola.

Fonts d'Esquerra diuen que aquestes discrepàncies es podrien resumir dient que Rovira manté la prioritat de les vies unilaterals per aconseguir la independència de Catalunya, davant del gir de Junqueras cap a posicions més moderades, ja que ara el president d'Esquerra sosté que ha de negociar-se i pactar amb l'Estat, per intentar que s'ampliï la base social de l'independentisme, rebutjant les actuacions unilaterals.

Els intents realitzats fins ara per la direcció del partit per conciliar ambdues postures han aconseguit un cert consens per evitar un enfrontament públic i obert, per les greus conseqüències que aquest fet tindria sobre l'estabilitat de la formació, sobretot si es té en compte la propera sèrie de convocatòries electorals, però segons les mateixes fonts, les discrepàncies es mantenen.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Pedro, Castelldefels, 18/04/2019 - 22:44

ERC tiene que tener presente que las últims elecciones las perdieron gracias a esta señora.

#3 Manel Parra , Bellpuig, 18/04/2019 - 21:16

Quin coratge, quina coherència, quins principis, quin alt nivell... i tot el contrari, la Marta Rovira.
Si tingués un mínim de dignitat, civisme i vergonya li hauria de caure la cara de vergonya, demanar perdó per tot el mal que ha fet i deixar de fer el ridícul.

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 18/04/2019 - 09:21

"Marta Rovira manté el pols, discrepa de la moderació de Junqueras"

¿Pero... cuando se ha visto que una monja replique al señor obispo...?

#1 Tabarnés puro, Barcino, 18/04/2019 - 06:03

Es la diferencia entre estar en Soto del Relax y Suiza.
Qué arrogantes son cuando andan sueltos y qué rápido se les bajan los humos cuando tienen que rendir cuentas ante la justicia nuestros 'arrauxats gudaris', eh?

#1.1 M. Pilar, Barcelona, 18/04/2019 - 10:09

Sí, estar fugit fa veure les coses d'altra manera però, la moderació de Junqueras és pura mentira. Ell somia arribar a ser President de la Generalitat i farà el que faci falta si creu que així ho aconseguirà.