Publicitat

Segueix a la primera línia d'ERC?

Marta Rovira, muda

Marta Rovira, intervenint mitjançant un sistema telemàtic des de Ginebra, durant un acte d'Esquerra

Oficialment, Marta Rovira, que va fugir de la justícia espanyola a Ginebra quan l'Estat va desmuntar durant la tardor del 2017 l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya, segueix sent la secretària general d'Esquerra. Tanmateix, fonts d'aquest partit expliquen que sectors cada vegada més amplis de la formació que dirigeix Oriol Junqueras estan pensant que el càrrec de Rovira és purament nominal, simbòlic.

Aquestes fonts diuen que no té cap sentit pensar que una dirigent com a Rovira, que teòricament és la número dos d'Esquerra, no estigui dient res de la situació actual del bloc polític que aglutina l'independentisme català, que ha entrat a una fase de descomposició a conseqüència, entre d’altres qüestions, de les seves profundes divisions internes.

Sembla clar que Rovira no està ja a la primera línia de la gestió i de l'activitat del partit, tot i que és difícil conèixer les causes d'aquesta situació, atesa l'opacitat que cobreix les activitats de la secretària general des que va fugir a la ciutat suïssa. Alguns sectors d'Esquerra creuen que el problema podria estar originat per una suposada oposició de Rovira al gir cap a la moderació que Junqueras ha imposat amb mà ferma al partit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 26/07/2019 - 21:46

Menuda fanática...

#1 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 26/07/2019 - 20:06

Parece ser que, de tanto lloriquear y tanto lamento, se ha quedado afónica, y claro, si no puede lanzar soflamas ni ser portavoz, ¿que le queda?