Publicitat
Confidencial · 13 de Març de 2019. 00:39h.

Marta Rovira no és candidata?

Incògnita sobre la número dos d'ERC

Marta Rovira no és candidata?

Marta Rovira, intervenint mitjançant un sistema telemàtic des de Ginebra durant un acte d'Esquerra

Esquerra i Junts per Catalunya, la denominació electoral del PDECat, han utilitzat el procés d'elaboració de les seves candidatures a les properes convocatòries d'eleccions per col·locar a les posicions més destacades de les llistes diversos dels seus dirigents actualment jutjats pel Tribunal Suprem per l’intent independentista de la tardor del 2017, i per altres que van fugir a l'estranger per evitar l'actuació de la justícia espanyola.

Fonts independentistes destaquen, però, una cridanera absència en aquestes candidatures d’ambdues formacions independentistes. Es tracta de Marta Rovira, que va fugir a la ciutat suïssa de Ginebra, on es troba actualment, que conserva el càrrec de secretària general d'Esquerra i que, tanmateix, no hi figura a hores d’ara, a cap de les candidatures del partit.

Rovira, en unes recents declaracions, ha fet l’orni sobre aquesta qüestió, afirmant: "Que estiguin [a les candidatures] Oriol [Junqueras] i una altra gent com a Diana Riba o Montse Bassa, ja és un missatge del que ens està passant. No ens pararan. Ara sóc útil a Ginebra". Fonts d'Esquerra, però, asseguren que dins del partit hi ha moltes incògnites sobre la posició de la secretària general pel que fa a l'actual estratègia de la direcció que encapçala Oriol Junqueras.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 botifler1914, Sinitaca, 13/03/2019 - 17:33

Ara sóc útil a Ginebra

Menos lobos.

#2 FerranH, Barcelona, 13/03/2019 - 11:19

Que siga llorando por el territorio suizo. Se le da muy bien ese papel.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/03/2019 - 00:40

"Ara sóc útil a (la) Ginebra". Claro que sí, nadie lo duda.