Publicitat
Confidencial · 12 d'Abril de 2018. 00:20h.

Marta Rovira no ho veu clar

Està gairebé a la clandestinitat

Marta Rovira no ho veu clar

Imatge d'arxiu de Marta Rovira amb l'expresident Puigdemont

La secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, que va fugir d'Espanya per evitar l'acció dels tribunals de justícia per la seva participació als fets suposadament delictius de la fase final del projecte independentista, sembla que té molts dubtes sobre la seguretat jurídica de la seva nova situació.

En aquest sentit, Rovira manté una actitud extremadament discreta, i amb prou feines ha difós -aquest dimecres- un tuit per felicitar Oriol Junqueras pel seu aniversari. No està fent declaracions, i no proporciona cap pista sobre els seus moviments. És una situació gairebé de clandestinitat, potser provocada perquè té por d’un eventual intercanvi amb Hervé Falciani entre Espanya i Suïssa. 

És a dir, la dirigent d'Esquerra no s'està dedicant, ara per ara, a difondre a l'exterior el projecte independentista català, com sí que fa Puigdemont. Per tant, no sembla que l'objectiu de la fugida de Rovira sigui la internacionalització del conflicte català, al contrari que l'expresident de la Generalitat, actualment a Berlín.

Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Montserrat, Barcelona, 12/04/2018 - 12:16

La que havia de ser la versió catalana "d'Agustina de Aragon" ha resultat ser una rata portadora de la covardia més indigne i més vergonyant que s'ha vist mai... Fugir a la vigília que els seus col·legues entraven a presó gràcies a ella. Tots son igual, quan més criden, més sospitosos són. Ara la pocavergonya calla i fa poc soroll per la p

#2 Anna C, Barcelona, 12/04/2018 - 11:07

Pues claro que no..sólo pretende que no la metan en prisión..igual que el pastelero loco. Sólo que el pastelero ha tenido muuuuucha suerte hasta ahora en los paises en los que ha recalado. Veremos lo que le dura la "baraka"

#1 Alfons Maristany, BCN, 12/04/2018 - 09:19

Esta asustada y con razón
Lex dura sed lex
Al final de la escapada siempre acaba igual.
tardara mas o menos pero al final acbaran ante los jueces
Solo el indulto les puede librar de la carcel

#1.1 teruel existe, BCN, 12/04/2018 - 12:02

Indulto que Pedro Sánchez está ansioso por conceder...cuando pueda. Todos nos conocemos, y la historia es la historia. La condena a perpetuidad de Companys acabó en indulto con la llegada de la izquierda al poder.