Publicitat

Hi haurà euroordre contra ella

Marta Rovira, també

Marta Rovira amb Anna Gabriel, al Parlament

El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena ja ha dictat noves euroordres contra Carles Puigdemont, Clara Ponsatí, Lluís Puig i Toni Comín. Per tant, queden d’altres dirigents independentistes fugits a l'estranger, sobre els quals encara no hi ha dictada una nova euroordre: Marta Rovira, Meritxell Serret i Anna Gabriel.

Fonts judicials aclareixen que contra Serret i Gabriel no hi haurà euroordre del magistrat Llarena, perquè l'acusació seria d'un delicte de desobediència, que no implica ingrés a la presó. Si tornessin a territori espanyol, serien detingudes, però només per declarar davant del jutge, i posteriorment ambdues dirigents quedarien en llibertat.

En el cas de Rovira, que resideix a Ginebra (Suïssa), sí que hi haurà euroordre. Tanmateix, atès que es tracta d'un país que no és membre de la Unió Europea, està fora d'aquest sistema de peticions, i per tant, cal iniciar un procediment tradicional d'extradició, que és bastant més complex. En aquest sentit, la petició de lliurament de la dirigent d'Esquerra podria experimentar un cert retard.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Heinz, Freedom for Arwen, hija de Elrond, 07/11/2019 - 21:54

Lo que se da no se quita, ahora a apechugar, suizos.

#5 Coque, El Centro de Tabarnia, 07/11/2019 - 17:09

Por favor, que no tramiten una orden de extradición por Marta Rovira, que nos arriesgamos a que nos la devuelvan.

#4 Marti, Palamos, 07/11/2019 - 15:41

Per favor....aquesta no!!!tindrem aquesta bleda assoleyada plorant tot el dia a ella i a la seva família tota la estona a tv3!!!serà insuportable!!!!

#2 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 07/11/2019 - 08:16

Si la extraditan llorará. No sé si podré soportar sus pucheros. Uff!! Que grima de mujer!!

#1 AnnaMollet, Mollet, 07/11/2019 - 01:54

¡Por favor, que Marta Rovira se quede en Suiza para siempre, que no quiero verle más la cara de boba que tiene! ¡Qué la soporten las vacas lecheras suizas!