Publicitat

Diu que impedirà la "inseguretat jurídica"

Mas adverteix la CUP

Artur Mas observa Anna Gabriel (CUP) al Parlament

Mentre el vicepresident del Govern i responsable de l'àrea econòmica, Oriol Junqueras, està immers a una difícil negociació amb la CUP per evitar un fracàs del projecte de Pressupostos de la Generalitat, l'expresident Artur Mas han llançat pel seu compte una clara advertència als cupaires.

Durant la seva recent intervenció en un acte de la Cambra, Mas va utilitzar la CUP, sense referir-se directament a aquesta formació, per tranquil·litzar els empresaris assistents, afirmant que "no hi haurà inseguretat jurídica, i si algú ho planteja, des de Catalunya alguns estarem en contra”.

La frase de Mas és una esmena a la totalitat a les pressions de la CUP perquè a Catalunya es desobeeixin les institucions espanyoles, però també podria ser interpretada com a un qüestionament dels punts del full de ruta del procés sobiranista que fan referència a la desconnexió de Catalunya d'Espanya mitjançant la substitució de la legalitat espanyola per la catalana.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pep Puig Vilà, Barcelona, 02/12/2016 - 16:30

Dins la ultradreta nacionalista catalana i ha nervis i tensions entre la ultradreta separarista tradicional (PDECAT) i el nou nacionalisme identitari (CUP). Tot lògic i previsible per que es disputen un mateix espai electoral...

#2 Manuel, Tarazona, 02/12/2016 - 09:26

"Algunos estaremos enfrente". Le ha faltado decir "No sabemos si en el puesto 1, en el 4 o en el último lugar". Por recordar, no más, cómo se ha llegado a esto.

Cuanto bicarbonato se va a precisar para digerir todo esto...

#1 S'acosta nadal, FUM FUM FUM, Barcelona, 02/12/2016 - 09:19

Mas i el PDCAT, no pot advertir RES, per que sencillament
ES A LES SEVES MANS
els necesita

FUM FUM FUM