Publicitat
Confidencial · 19 de Juliol de 2017. 00:20h.

Mas està perdent el pols

La remodelació enfonsa la 'vella guàrdia'

Mas està perdent el pols

Junqueras, Puigdemont i Mas en una imatge d'arxiu

Artur Mas ha sorprès alguns sectors convergents donant el seu suport total a l'actuació del president Puigdemont, impulsat per Esquerra i la CUP, pel que fa als canvis que està realitzant a diversos nivells de l'administració de la Generalitat per intentar assegurar el control independentista sobre la institució.

Aquesta sorpresa procedeix del fet que, segons fonts del PDECat, Mas és un dels grans perdedors d'aquesta dinàmica, que l’està col·locant a un segon pla mitjançant la pèrdua d'influència de dirigents del seu entorn que havien estat molt importants fins ara, com Neus Munté, Jordi Jané, Merixell Ruiz i Joan Vidal de Ciurana, l'exsecretari del Govern.

Aquestes fonts expliquen que Mas no s'ha atrevit a enfrontar-se a Puigdemont, ja que el president compta amb el suport total d'Esquerra i de la CUP. Així, amb aquest cop del radicalisme contra part de la vella guàrdia convergent, l'expresident està ja perdent amb claredat el pols que manté amb Puigdemont i Junqueras pel control futur de l'independentisme català.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cinta, Barcelona, 21/07/2017 - 21:54

Mas, cap a casa, no has fet res de bo i tampoc a faràs¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡