Publicitat

Ell va iniciar tot aquest embolic

Mas hauria de parlar

Artur Mas en una imatge d'arxiu

Artur Mas està ocupat actualment als treballs del PDECat per preparar les eleccions del proper 21 de desembre, i també està intentant reunir els diners per pagar la quantitat que li ha exigit el Trtibunal de Comptes com a responsabilitat econòmica per les despeses de la consulta del 9-N del 2014.

L’ expresident de la Generalitat, però, encara no ha explicat les seves raons per haver impulsat, fa uns sis anys, el procés sobiranista que ara ha fracassat de forma contundent i amb unes conseqüències molt negatives per la situació econòmica i política de Catalunya i per el mateix moviment independentista català.

Fonts del PDECat consideren que Mas és el principal responsable de tot aquest problema, atès que el seu paper a l'origen del procés va ser fonamental. Afegeixen que, per tant, ha de ser el primer dels dirgentes independentistes catalans que doni als ciutadans explicacions sobre la seva actuació.

5 Comentaris

Publicitat
#5 Mefisto, BARCELONA, 14/11/2017 - 17:05

I EN CARLES VIVER PI-SUYNER, INDUCTOR I VALEDOR INTEL.LECTUAL, DEL DESAGUISADO, TAMBÉ

ESPERO QUE AQUEST EL CRIDIN A MADRID AVIAT ...

#4 M, Sabadell, 14/11/2017 - 13:27

Este hombre es incapaz de reconocer su absoluto fracaso, a pesar de todas las evidencias que lo certifican, se sigue creyendo un Mesias y un triunfador. y llevará a Catalunya a las mas altas cotas de pobreza y miseria si sigue.

#3 La voluntat d'un poble, Zombiland, 14/11/2017 - 12:35

El Mas no parlarà perque es massa astut, ell tant sols diu aquesta boca es meva per demanar mes calers.

Au, doneu-li mes calerons, xatos!

#2 Mireia, Barcelona, 14/11/2017 - 12:01

El guaperas haurien de posar-o davant d'un jutge i d'un tribunal popular representant de tot el ramat que l'ha anat seguint en totes les seves malifetes. El guaperas el que ha de fer es pagar fins l'ultim centim la multa dels 5,2 Mill. Es tant cara dura que encara demana almoina despres del desastre que va provocar. Ara a pagar i callar!

#1 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 14/11/2017 - 01:03

Eso, eso, que hable, que cada vez que el buey abre el hocico y muge se caen del guindo 10 o 15 indepres. No, si al final el prusés de las narices va a ser catártico para más de uno y más de dos... y para otros una auténtica caída del caballo camino de Damasco.