Confidencial · 27 de Juny de 2019. 00:17h.

Mas prepara el post procés

Intentarà ser candidat a la presidència

Mas prepara el post procés

Artur Mas i Carles Puigdemont, durant un acte del PDECat

Encara que Artur Mas no ho digui amb claredat, fonts del PDECat asseguren que l'expresident de la Generalitat vol tornar a la primera línia de l'activitat política catalana, encara que no podrà ocupar càrrecs públics fins després de febrer del 2020, segons la condemna d’inhabilitació que se li va imposar per la seva participació a l'organització de l'intent de referèndum independentista del 9 de novembre del 2014.

Les mateixes fonts diuen que Mas considera absolutament conclòs el procés sobiranista, i ja prepara la fase posterior. El seu objectiu és dirigir aquest nou període, que creu que és molt important per al futur de Catalunya, des de la presidència de la Generalitat. Tanmateix, per arribar a la presidència, ha de presentar-se a unes eleccions com a candidat.

En aquest sentit, pretén reorganitzar tant el PDECat com a Junts per Catalunya, per tenir un instrument polític com a base de la seva candidatura. El problema és que l'expresident Puigdemont, des Waterloo, no està d'acord amb aquest projecte de Mas, bàsicament, perquè li trauria protagosnismo i perquè, molt probablement, el deixaria aïllat i al marge de la política catalana.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Uuuiiiii , si aixo es veritat !, Bcn, 27/06/2019 - 00:44

El padre pujolone vol seny i ha donat ordre de posar ordre al fill prodig? No m'extranyaria gens ni mica.