Publicitat

Ningú no li ha demanat que sigui candidat

Mas, sense ofertes

Artur Mas, durant un acte del PDECat

Cada vegada està més lluny la possibilitat que Artur Mas pugui finalment presentar-se com a candidat a la presidència de la Generalitat a les properes eleccions catalanes. Legalment, Mas podria presentar-se, perquè el febrer passat va finalitzar la vigència de la seva inhabilitació judicial per ocupar càrrec públic a la qual va ser condemnat per l'organització de l'intent de referèndum il·legal del 9 de novembre del 2014.

Fonts de Junts per Catalunya (JxC) diuen que Mas, que coneixia perfectament els projectes d'alguns grups del PDECat de llançar un nou projecte polític dins del marc del catalanisme centrista i moderat, per sortir així de l'òrbita de Puigdemont, esperava tenir alguna oferta d'aquest espai polític exconvergent, però tot indica que no serà així.

I tampoc no tindrà opcions de presentar-se amb la resta d'aquest món exconvergent, és a dir, el que quedi del PDECat, a més de JxC. Aquests sectors, al costat d’altres controlats per Puigdemont, tindran com a candidat el conseller Jordi Puigneró, potser com a número dos de la llista, si l'expresident fugit a Waterloo decideix presentar la seva candidatura de manera simbòlica.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat