Publicitat
Confidencial · 26 de Juny de 2019. 00:29h.

Mas vol la pau amb Waterloo

Puigdemont ho té controlat

Mas vol la pau amb Waterloo

Artur Mas amb Carles Puigdemont en una imatge d'arxiu

Des de fa força temps, Puigdemont no té cap confiança en Artur Mas, perquè sospita que el seu antecessor a la presidència de la Generalitat està maniobrant dins del PDECat per dirigir en el futur una versió moderadament independentista de l'antiga Convergència, un plantejament que, òbviament, prescindiria totalment del líder del grup de Waterloo, segons fonts del PDECat.

Ara, tot indica que, fracassat ja totalment el projecte de la Crida Nacional per la República, el grup de Waterloo ha decidit engegar una ofensiva definitiva contra el PDECat perquè sigui absorbit per Junts per Catalunya (JxC). I davant d’aquest escenari, Artur Mas intenta evitar ser arrossegat pels mètodes expeditius i contundents de Puigdemont.

Les mateixes fonts diuen que, de fet, el recent viatge de Mas a Waterloo tenia per objecte demanar-li a Puigdemont que respecti les seves opcions de tornar a la política institucional en el futur. Cal tenir en compte Mas està inhabilitat judicialment per ocupar un càrrec públic fins el 23 de febrer del 2020, a conseqüència de la seva participació a l'organització de l'intent de referèndum del 9 de novembre del 2014.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat