Publicitat
Confidencial · 14 de Maig de 2019. 00:15h.

Massa càrrecs per a Iceta

No renunciarà a cap dels tres

Massa càrrecs per a Iceta

Miquel Iceta, durant un acte del PSC

Pedro Sánchez i Miquel Iceta han anunciat, massa prematurament, perquè l'operació encara no es pot donar per feta, que el primer secretari del PSC és el dirigent elegit per ser el president del Senat durant la propera legislatura. Al marge de les dificultats que s'estan presentant perquè el projecte de Sánchez pugui fer-se efectiu, dificultats que probablement podran ser superades, Iceta ja ha dit que no pensa renunciar a cap dels seus actuals càrrecs.

Cal destacar que, si Sánchez aconsegueix el seu objectiu, Iceta serà president del Senat, primer secretari del PSC i diputat i portaveu del grup dels socialistes catalans al Parlament de Catalunya. Fonts del PSC es pregunten si és possible compaginar tots aquests càrrecs, sobretot si es té en compte que la seu del Senat està a Madrid. I la resposta és clarament negativa.

També caldria recordar que Iceta, que va ser elegit primer secretari del PSC a l'estiu del 2014, i quan va acceptar ser el successor de Pere Navarro -cremat pel conflicte amb el sector catalanista del partit-, va assegurar que era una alternativa provisional i davant d'una situació d'emergència. Les coses, però, han canviat, i el líder dels socialistes catalans sembla que ara veu la situació d'una manera diferent.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Sinitaca, 14/05/2019 - 17:14

Ya se sabe que en el pote pequeño... en su caso se guarda mermelada, confitura, miel, esencias, perfumes y posiblemente el elixir de la eterna juventud.