Publicitat
Confidencial · 9 d'Abril de 2020. 00:25h.

Massa per a Puigdemont

La crisi desborda l'expresident

Massa per a Puigdemont

L'expresident Puigdemont en una imatge d'arxiu

El baix perfil polític de Puigdemont durant la greu crisi que està provocant a Catalunya la pandèmia del coronavirus reflecteix, segons fonts de diversos sectors polítics catalans, inclosos alguns col·lectius independentistes, que l'expresident està desbordat per la magnitud dels problemes que ha generat aquesta emergència sanitària.

Alguns d'aquests dirigents comenten que la situació creada pel coronavirus no se solucionarà amb frases i gestos d'un independentisme més o menys radical, que és el que Puigdemont i el grup de Waterloo entenen com fer política, i que aquesta vegada caldrà engegar un projecte de reconstrucció de gran envergadura.

En aquest sentit, l'única experiència de gestió de l'expresident va ser l'alcaldia de Girona, atès que la seva etapa al capdavant de la Generalitat va ser només un període de gestos, ficcions, símbols i performances independentistes, amb l'administració catalana totalment paralitzada i bloquejada. Per tant, sembla impossible que Puigdemont pugui inspirar un programa solvent de reconstrucció de l'economia de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Veciana, Barcelona, 09/04/2020 - 15:34

Entregarlo a Francia para que lo envíen de vacaciones a Saint-Martin-de-Ré es lo que hay que hacer. Allí estuvo encerrrado Léon Degrelle,se sentiría a gusto.

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis?, 09/04/2020 - 12:04

"Massa per a Puigdemont..."

Supongamos que su coche tiene una avería y el mecánico más a mano resulta ser Puigdemont... ¿usted se lo dajaría para que lo reparara...?

#2 Un musclu, Bcn, 09/04/2020 - 10:39

Caldria recordar que l anterior conseller de sanitat es un dels vividors de waterloo i que. casualment encara no ha dit ni pio

#2.1 Ojotuerto, Calafell.tab, 09/04/2020 - 15:37

Tiene usted razón . El exconseller de Sanitat mudo......

#1 Gregari, VNG , 09/04/2020 - 09:28

Demasiado para todo el equipo de gobierno, no que nos gobierna, puesto que en cuanto se empezó a hablar de estructuras de estado y de transición nacional, todos los que tenían dos dedos de frente, se apearon, y quedó la morralla ultra nacionalista, que con esto promocionaba. Por tanto no esperemos nada de estos individuos.