Publicitat

Triple pressió sobre el president

Massa per a Torra

El president Torra, durant una intervenció al Parlament

El president Torra va demostrar dimecres passat al Parlament que la pressió a la qual està sotmès li està passant factura, atès que, durant un debat amb la líder catalana de Ciutadans, Inés Arrimadas, va contestar sobreexcitat i donant mostres d'una crispació i un nerviosisme inapropiats, la qual cosa no és habitual en el president de la Generalitat, que sol utilitzar a les seves intervencions un to pausat i gairebé didàctic moltes ocasions.

Fonts de Junts per Catalunya expliquen que, realment, Torra està molt nerviós, perquè està sotmès a una triple pressió. La primera, és la seva condició natural d'activista de l'independentisme, una característica subjectiva que el president posa per sobre de gairebé qualsevol altra consideració. Les seves obligacions institucionals, però, són una segona pressió, ja que impliquen, o haurien d'implicar, un fre per al seu natural activisme.

I hi ha una tercera pressió, la legalitat vigent, que Torra respecta escrupolosament, ja que sent veritable pànic a l'eventual actuació contra ell dels tribunals de justícia. Però aquesta pressió de la legalitat l'obliga a regular i moderar la seva condició d'activista, i també provoca que hagi de tenir molta cura amb les seves actuacions institucionals. Aquestes tres pressions estan provocant que perdi la seva habitual serenitat. Massa per a Torra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat