Publicitat
Confidencial · 15 d'Abril de 2019. 00:06h.

Menys valorats que la CUP

CEO: Torra i Puigdemont, enfonsats

Menys valorats que la CUP

Carles Puigdemont i Quim Torra en una imatge d'arxiu

L'última entrega del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat sobre la situació política de Catalunya i sobre perspectives electorals, proporciona dades sobre la valoració que els enquestats fan sobre els principals líders polítics catalans, i algunes d'aquestes dades han tingut un reflex molt escàs, i fins i tot nul, als mitjans de comunicació de Catalunya.

Es tracta de la valoració que, a una escala que va de l'u al deu, realitzen els enquestats pel CEO sobre les figures de l'actual president de la Generalitat, Quim Torra, i del seu antecessor al càrrec, Carles Puigdemont, que es troba fugit de la justícia a Waterloo. Ambdós suspenen, atès que l'expresident obté una valoració de 4,65, mentre que Quim Torra arriba fins el 4,53.

Destaca el fet que aquestes dues valoracions estan per sota fins i tot de l'obtinguda pel diputat i dirigent de la CUP Carles Riera, que aconsegueix aprovar, amb un 5,16. Al marge d'aquest detall, el líder més ben valorat és Oriol Junqueras, amb un 6,37. Marta Rovira, la secretària general d'Esquerra, que va fugir a Ginebra, aconsegueix, de la seva banda, un 5,37.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat