Publicitat
Confidencial · 11 d'Octubre de 2019. 00:20h.

Més 'ambaixades' per a res

L'acció exterior segueix fracassant

Més 'ambaixades' per a res

Imatge d'una estelada al costat d'una bandera de la Unió Europea

El Govern de la Generalitat segueix mantenint els seus projectes d'augmentar la seva xarxa d'oficines de representació a l'estranger, conegudes com a ambaixades, tot i les advertències del Govern de l'Estat. Tanmateix, la realitat és que, segons admeten fonts independentistes, no s'està aconseguint cap tipus de suport a l'exterior.

Aquest afer ha estat un dels fracassos més rotunds del procés independentista català, que va passar d'encapçalar les primeres manifestacions amb pancartes amb el text "Catalunya, nou estat d'Europa", a acabar criticant amb duresa a la Unió Europea (UE) i donant clares mostres de eurofòbia. Aquest plantejament és una de les nombroses coincidències entre l'independentisme català i els moviments ultradretans europeus.

Els impulsors del procés no han aconseguit que la UE hagi canviat la seva posició inicial sobre el projecte independentista català, basada a un rotund desmentiment d'una de les fake news més esteses des del començament pels dirigents independentistes. Aquests dirigents sostenien que Catalunya no sortiria de la UE encara que se separés d'Espanya. La Unió va dir sempre que aquest plantejament era fals.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 11/10/2019 - 12:14

¿Cómo se atreve el Sr Rius a decir que no sirven para nada? Y las decenas de ninis enchufados que cobran buenos sueldos (pagados por todos los españoles) gracias al Diplocat, ¿qué? Entre eso, los estampadores de camisetas y los fabricantes de banderas y 3svásticas amarillas, el prusés crea empleo. ¡Defendem-ho, nois!

#1.1 Veciana, Barcelona, 11/10/2019 - 15:57

Una pregunta...¿no se ha parado nunca a pensar que a los contrarios a todas estas estupideces nos iría mucho mejor monetariamente si nos apuntáramos al carro...?