Publicitat
Confidencial · 31 de Juliol de 2017. 00:10h.

Més gestos sense cap signatura

Ningú no es compromet amb el referèndum

Més gestos sense cap signatura

Foto 'de família' de l'actual Govern de la Generalitat

Bastants dirigents independentistes catalans han accentuat darrerament la política de gestos, de paraules i d'actuacions simbòliques que no comprometen judicialment a res i que permeten mantenir l'aparença que l'aplicació del full de ruta del procés està avançant.

La realitat, però, és que cap de les autoritats de la Generalitat s'atreveix a posar la seva signatura a documents oficials que puguin ser perseguits judicialment per l'administració de justícia. Així, ni tan sols s'ha convocat el referèndum sobre la independència de Cataluya.

El Govern de la Generalitat sol argumentar que ningú no signa res perquè els responsables són tots, de manera conjunta. Però es tracta d'un plantejament purament simbòlic, perquè no té validesa jurídica, com quan els consellers pretenen signar la documentació financera en comptes dels interventors, amb l'argument que es tracta de protegir els funcionaris. Aquestes signatures no tenen cap rellevància judicial.

2 Comentaris

Publicitat
#2 M, Sabadell, 31/07/2017 - 12:57

Suerte que este juego acaba en dos meses, y como en todo juego unos ganan y otros pierden, y en este caso hay algunos que llevan tan malas cartas que no haría falta alargarlo, y aunque no paren de echarse faroles, todo el mundo sabe que van a dejarse hasta la camisa en el envite.

#1 M. Pilar, Barcelona, 31/07/2017 - 09:34

Barroers! Menteixen i manipulen, sobre tot, als que confien en ells!