Publicitat

Dels empresaris que donen suport a Valls

Més llistes

Manuel Valls, durant una roda de premsa

L'independentisme radical català manté aquests dies la seva tendència a fer llistes de dissidents, una pràctica habitual de règims i organitzacions de caràcter totalitari. Primer, va ser la nova direcció de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, controlada per ultraindependentistas, que va anunciar el projecte d’engegar procediments que els permetin plantejar als seus afiliats una emenade qüestionari per conèixer el seu grau d'adhesió al projecte independentista .

Després, davant de la constitució el passat dissabte dels ajuntaments sorgits del 26-M, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) va enviar als alcaldes una guia per conèixer què regidors prometien el càrrec per la república, com l'associació va proposar, i quins no. Es deia que "és molt important la recollida de dades a posteriori i que puguem saber i difondre quants regidors han utilitzat la fórmula AMI o similar, mitjançant la qual es mostra un clar compromís per la república catalana. Per aquest motiu, també a partir del 3 de juny, rebreu una trucada de l'equip tècnic de l'AMI perquè ens doneu el nom (telèfon mòbil i adreça de correu electrònic) d'una persona de l'ajuntament que ens pugui informar de quina ha estat la repercussió [de la proposta de l'AMI]".

I finalment, segons una informació que ha difós El Confidencial, independentistes radicals estan fent aquests dies enviaments massius mitjançant correus electrònics amb una llista d'empresaris que, suposadament, estarien col·laborant al finançament dels projectes polítics de Manuel Valls, que ha evitat que l’alcaldia de Barcelona quedés en mans de l'independentista Ernest Maragall. Una de les cartes té el títol Boicot a les empreses que han pagat Valls per evitar un alcalde independentista, i després proporciona la llista que inclou "alguns dels traïdors anticatalans".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat