Publicitat
Confidencial · 23 de Setembre de 2019. 00:15h.

Més lluny d’Iglesias

Colau, amb els 'presos polítics'

Més lluny d’Iglesias

Colau, Asens i Iglesias durant un acte de Podem

A Ada Colau li cal fer-li el joc a l'independentisme català per tenir futur polític a Catalunya, i com l'alcaldessa de Barcelona té aspiracions que van més enllà d l’Ajuntament de la capital catalana, festeja amb els independentistes, encara que quan li interessa, intenta equilibrar la seva posició i marca distàncies. Tanmateix, aquesta situació d'equilibri sol durar molt poc, i Colau torna amb rapidesa a les files independentistes.

Aquesta estratègia planteja molts problemes als comuns, segons expliquen fonts d'aquest espai polític. Un d'ells és que deixa Pablo Iglesias a una posició difícil, perquè el líder de Podem, que manté la seva aspiració a entrar a un Govern de coalició amb Pedro Sánchez després del 10-N, està ara allunyant-se del seu anterior suport a l'independentisme. Malgrat tot, el referent de Podem a Catalunya és Colau.

Colau, però, va a la seva, encara que perjudiqui Iglesias. Així, la comissió de Presidència de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat, amb el suport dels comuns, una declaració sobre els "presos i preses polítiques", el seu "alliberament immediat", el "lliure retorn dels exiliats", "el compromís amb el dret a l'autodeterminació", "la defensa de la celebració d'un referèndum" a Catalunya, i contra "la regressió de drets i llibertats" a Catalunya i el conjunt d'Espanya i la "judicialització de la política catalana". A veure com Iglesias li explica tot això a Sánchez.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Sinitaca, 23/09/2019 - 11:44

Ada es bixesual en todas las dimensiones intergalacticas.

#1 El Caudillo, El Pardo, 23/09/2019 - 08:01

Pablito,¿no tienes un piolet a mano?