Publicitat

Els CDR i la CUP ja ataquen JxC

Més 'traïdors'

Detall d'un acte de Junts per Catalunya

El tímid acostament de Junts per Catalunya (JxC) a Esquerra, reflectit amb la retirada de la moció sobre l'autodeterminació que els exconvergents van presentar al Parlament, ha provocat dures desqualificacions dels comitès de defensa de la república (CDR). I la CUP també ha carregat contra els que intentin "rebaixar la tensió".

Els CDR van deixar el seu missatge a Esquerra mitjançant una pintada al costat de la seva seu central, advertint que "l'autodeterminació és un dret, no es negocia", i afegint: "No ho oblideu quan aneu a pactar amb l'enemic". Després, van avisar a JxC a Twitter: "Aquest missatge també va per vosaltres". I Maria Sirvent, diputada de la CUP al Parlament, va dir que ERC i JxC han renunciat a l'autodeterminació per buscar "estabilitat" a les institucions i pactar un nou "reencaix” de Catalunya a l'Estat. "Qualsevol pacte que intenti rebaixar la tensió i el conflicte ens portarà a una situació absolutament contrària [a l'autodeterminació]", ha assenyalat.

És a dir, el radicalisme ja no es limita a desmarcar-se de les dues formacions institucionals (ERC yJxC), com a fins ara, sinó que ja llança contra els dos partits atacs directes i molt durs. I a més, inclou JxC com a objectiu de les seves desqualificacions, la qual cosa no era habitual fins ara, atesa la identificació dels radicals amb Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat