Publicitat
Confidencial · 11 de Gener de 2019. 00:23h.

Míriam Nogueras no se’n surt

Torna a fracassar amb el PDECat

Míriam Nogueras no se’n surt

La diputada del PDECat al Congrés Míriam Nogueras, durant una intervenció

Després de la defenestració de Marta Pascal de la direcció del PDECat, Carles Puigdemont va encarregar a la diputada al Congrés Míriam Nogueras que conduís la formació ex convergent cap a l’adhesió a la Crida Nacional per la República, el partit de l'expresident, creat per intentar la unificació del conjunt de l'independentisme català.

Nogueras va fracassar, ja que els seus moviments no van poder superar les fortes resistències d'amplis sectors del partit, contraris a diluir-se dins de la Crida. Ara, Nogueras té una nova missió encarregada per Puigdemont: aconseguir que el PDECat impedeixi al Congrés la tramitació del projecte de pressupostos generals de l'Estat del Govern del PSOE.

I tot indica que Nogueres està fracassant una altra vegada, ja que el PDECat està resistint les pressions de Waterloo i de la presidència de la Generalitat, i gran part dels diputats del seu grup parlamentari al Congrés semblen disposats a propiciar l'aprovació del projecte del Govern de Pedro Sánchez, desafiant Puigdemont i Torra.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat