Publicitat
Confidencial · 18 de Febrer de 2020. 00:23h.

Mobile: per què no parlen clar?

L'independentisme veu un boicot de Madrid

Mobile: per què no parlen clar?

Imatge del 'web' del Mobile World Congress

Bastants sectors de l'independentisme català estan intentant, a hores d’ara sense dir-ho clarament, que s'estengui la tesi que la recent suspensió del Mobile World Congress, que s'havia de celebrar a Barcelona entre els dies 24 i 27 d'aquest mes de febrer, ha estat provocada per maniobres del Govern espanyol, amb la intenció de perjudicar la capital catalana i, per tant, el conjunt de Catalunya.

Tanmateix, es tracta d'insinuacions i de comentaris poc concrets, sense que ara per ara cap figura amb pes a l'independentisme no s'hagi atrevit a donar la cara obertament acusant l'administració espanyola de ser responsable de la cancel·lació de l'esdeveniment, una cancel·lació que, òbviament, ha causat un important perjudici econòmic a la ciutat de Barcelona.

En qualsevol cas, sí que és molt clar que les autoritats de Barcelona i de Catalunya no volen assumir cap responsabilitat sobre aquest afer, i tot indica que ja han trobat un responsable: la por. Es tracta d'una justificació que també estan assumint els titulars d'alguns càrrecs estatals i mitjans de comunicació amb seu a Madrid.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Nyordu de Tractorieeee, Osoneee, 18/02/2020 - 17:36

El coronavirus l'ha dissenyat i escampat Felip VI per fer-nos mal als catalans, està claríssim. Per això li han posat corona virus, és clar. Mos la volien colar, pero com nosaltres som de ben espabilats, n'ens hem donat compte.

#3 El Sifoner, Castelló, 18/02/2020 - 16:50

(..El independentismo ve boicot desde Madrid..) Como no, España cuarta economia de la UE, a cogido por banda a las multinacionales del sector mas rentable del momento (5000M de clientes, 4,5 % del PIB mundial, 29M de empleados) y les ha dicho "heeee, ahora dejáis de venir al Mobile y perdeis x millones, por mis huews. España tiene el poderrr

#2 OFNI, EL CARXE, 18/02/2020 - 15:52

"És evident per a qui tinga dos ulls a la cara que el coronavirus ha estat creat i escampat per Ecspanya per tal de boicotechar el Mobile.Cha van contachiar d´apendicitis el Maradona per fotre el Barça.Marchem!"
Vicenç Pardal,Villagüevo.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/02/2020 - 01:16

El único boicot ha sido el del Colauvirus. Cuanto se asuma ante se le puede poner solución.