Publicitat
Confidencial · 14 de Novembre de 2017. 00:10h.

Molts encara no s'ho creuen

Darrera el procés no hi havia res

Molts encara no s'ho creuen

Imatge de la celebració de la Diada del 2012

Mentre comencen a aparèixer de manera molt tímida a l'independentisme alguns plantejaments que semblen una certa rectificació després del final del procés sobiranista, fonts independentistes afirmen que amplis sectors del moviment encara no entenen el que ha passat.

Aquestes fonts expliquen que és molt difícil assimilar que les explicacions amb detalls molt concrets de les estructures d'estat que s'estaven preparant per a la independència de Catalunya, i la seguretat amb la que parlaven d'aquestes qüestions els dirigents independentistes semblaven garanties molt sòlides que s’aconseguirien els objectius del projecte.

Malgrat tot, l'aplicació de l'article 155 de la Constitució va deixar molt clar que, darrere de tots aquests plantejaments, només hi havia paraules. L'actuació de l'administració espanyola no ha trobat cap resistència, i l'independentisme ha acceptat la nova situació, com prova el fet que ningú, ni tan sols la CUP, ha rebutjat participar a les eleccions del 21-D, l'autèntic eix de la aplicació del 155.

5 Comentaris

Publicitat
#2 Joan, de Manresa, Manresa, 14/11/2017 - 15:39

No és veritat, tot estava organitzat, ara estem en una situació d'impàs a l'espera d'arribar a més d'un 50% dels vots i ser reconeguts, aleshores ja es podrà publcar el decret de la República al DOGC i totes les normatives de desplagament de l'Estat.

#2.1 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 14/11/2017 - 16:30

Otro que cree que ha llegado a Ítaca, pues nada, ya que habéis hundido la economía y perdido los clientes. Hala a ordeñar cabras.

#2.2 Eva, Barna, 14/11/2017 - 16:46

Si fos com vostè diu -que no serà, només en la seva imaginació, sent-t'ho desil·lusionar-la - , seria per tallar-se les venes en profunditat.
Cataluña va como un tiro, señores ... !

#1 M, Sabadell, 14/11/2017 - 13:32

Son muy pocas las personas que una vez han abrazado una idea con total convicción, se vuelvan atrás y reconozcan que han sido engañadas y utilizadas de manera vil e indecente, aprovechándose de su buena fe.

#1.1 Ni buena fe ni leches, No me creo nada, 14/11/2017 - 16:48

Hay que estar muy cegato, a estas alturas, para hablar de ilusión y de tonterías. Tu ves que se marchan 2400 empresas, y te entra una ilusión que te cagas en las bragas. Vamos hombre ...