Publicitat
Confidencial · 17 de Juny de 2019. 00:15h.

Montse Bassa té un model

Junqueras ja va fer 'xantatge' econòmic

Montse Bassa té un model

Titular de premsa amb les declaracions de Junqueras sobre un boicot l'economia

La diputada d'Esquerra al Congrés Montserrat Bassa, germana de l'exconsellera Dolors Bassa, jutjada pels fets de la tardor del 2017, que van culminar amb una declaració de la independència de Catalunya, va amenaçar fa dies els interessos econòmics espanyols suggerint el següent mètode per impulsar el projecte independentista: “O els toquem l'economia de veritat o no solucionem res".

De fet, la diputada s'ha limitat a actualitzar un antic plantejament del líder del seu partit, Oriol Junqueras, qui al novembre del 2013, fent una referència a les mobilitzacions independentistes es va preguntar: "Si hem tret dos milions de persones al carrer, qui diu que no podríem parar l'economia catalana durant una setmana?", advertint que "nosaltres també tenim els nostres instruments". I es va fer una altra pregunta: "Quin impacte té sobre el PIB espanyol? I quina opinió tindran els creditors del deute espanyol? I què passa amb la prima de risc espanyola?".

No ha estat, però, l'única ocasió, ja que, tornant sobre el mateix afer, quan al gener del 2014 parlava de l'exigència al Govern de l'Estat d'un referèndum d'independència, va declarar que "hi ha moltes maneres de fer notar a l'àmbit econòmic que els catalans volen una consulta. No renunciarem a cap d'aquestes maneres". El líder d'ERC també va assegurar que a ell no li preocupava una setmana de l'economia catalana, sinó les 52 de l'any. Està clar que Montserrat Bassa segueix la línia del seu cap.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat