Publicitat

L'Exèrcit, atent a la policia catalana

Mossos i militars

Imatge del tinent general Fernando Aznar, inspector general de l'Exèrcit de terra

Les referències als Mossos d'Esquadra realitzades el passat diumenge, dia de la Pasqua Militar, pel tinent general Fernando Aznar, inspector general de l'Exèrcit de terra, i representant institucional de les forces armades a Catalunya, Aragó, la Rioja i Navarra, en el sentit que espera que la policia catalana defensi la llei i la seguretat a Catalunya, no han passat desapercebudes per a diversos sectors de la societat catalana.

Així, alguns especialistes que coneixen a fons les forces armades espanyoles, assenyalen que aquestes paraules de l'alt càrrec de l'Exèrcit reflecteixen que sectors del comandament militar de l'Estat són conscients de la potencial capacitat conflictiva que podrien tenir, a l'actual escenari català, les iniciatives dels caps dels Mossos d'Esquadra, un cos que compta amb uns 17.000 agents armats.

Per tant, segons les mateixes fonts, el plantejament del tinent general Aznar podria interpretar-se en el sentit d'una advertència, sobretot després de les polèmiques provocades recentment per algunes actuacions, i altres casos de passivitat, de la policia catalana, davant de les accions de grups d'agitadors, defensats per algunes autoritats independentistes de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 M, Sabadell, 10/01/2019 - 13:04

No se pueden dar competencias a quien las mal utiliza o no sabe aprovecharlas.

#2 botifler1914, Sinitaca, 10/01/2019 - 12:35

Mira, han aprendido del 34, los mossos no.

#1 Lluis, Barcelona, 10/01/2019 - 11:04

Ja es hora que l'excercit es faci sentir i fagi cumplir les regles del joc a tots els cosses i forçes de seguretat. S'ha d'acabar d'una vegada per totes aquesta instrumentalització que els sediciosos i el frustrat Torrat fan del cos de moSSos. L'unica solució es treure-els-hi aquestes competencies i que tot passi per un comendament unic i estata