Publicitat
Confidencial · 19 de Juliol de 2017. 00:25h.

Mossos: manen els d'uniforme

Els professionals no incompliran la llei

Mossos: manen els d'uniforme

Comandaments dels Mossos durant un acte de la policia catalana

El canvi d'Albert Batlle a la direcció dels Mossos d'Esquadra per Pere Soler, un independentista del sector més radical, reflecteix que els impulsors del referèndum no tenen clar que la policia catalana estigui disposada a prescindir de la normativa vigent per col·laborar a la organització d'una consulta il·legal.

De fet, fonts coneixedores de l'afer creuen que les autoritats independentistes del Govern no solucionaran el problema amb canvis a la direcció política dels Mossos, atès que, si aquesta direcció política dóna ordres contràries a la legalitat, és molt difícil que aquestes ordres siguin obeïdes pels policies.

Segons aquestes fonts, són els professionals, els que porten uniforme, els que decidiran, i és improbable que aquests comandaments policials acceptin participar en actuacions il·legals que, a més, posarien en greu risc el seu futur professional, atès que són funcionaris, i que també podrien exposar-se a sancions de caràcter penal.

2 Comentaris

Publicitat
#2 Telamarinera, Vilanova, 13/09/2017 - 11:10

Acaso ustedes creen q el mossos no saben en qué pisos/locales de militantes de la ANC está el "material "?
Veremos si superan "la prueba del algodón".
Ellos también están divididos sobre el SI y el NO.

#1 Pedro, Girona, 19/07/2017 - 00:10

En efecto! esto demostraria los palos de ciego que están dando Puigdemont y compañia cuando están viendo -desesperados- que se acerca el dia del choque final...y se les acaba la escasa munición que tienen. Haberlo pensado antes!!