Confidencial · 4 de Desembre de 2019. 00:35h.

Mossos: tret per la culata

El cap planta cara a Buch i Torra

Mossos: tret per la culata

Imatge d'arxiu del cap dels Mossos, Eduard Sallent

Els Mossos d'Esquadra, amb el seu nou cap, Eduard Sallent, van actuar amb un total respecte a la legalitat durant les primeres jornades de protesta contra la sentència del judici pels fets de la tardor del 2017. Després, van mostrar alguna tolerància amb talls d’autopistes i carreteres, encara que no van permetre el bloqueig d'algunes instal·lacions barcelonines estratègiques, com a l'estació fèrria de Sants o l'aeroport del Prat.

En qualsevol cas, Eduard Sallent, en contra de les pressions del president Torra i del conseller d'Interior, Miquel Buch, va dir sempre que els Mossos respectarien la llei i a més, després de la seva presa de possessió, va enviar una carta a tots els agents en aquest sentit. Va ser el primer signe que Torra i Buch s'havien equivocat, ja que esperaven que Sallent actués com a còmplice dels activistes de l'independentisme.

I recentment, durant una commemoració del desplegament de la policia catalana, Sallent va realitzar una intervenció molt clara i contundent, amb Torra i Buch presents a l'acte. El cap dels Mossos va llançar una advertència a les autoritats de la Generalitat quan va demanar que "no es faci política barata sobre què és la policia i la seva missió". Sembla que el tret els ha sortit per la culata.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Otto Von Kagarren, Rastenburg, 04/12/2019 - 15:50

"Walküre.Walküre.Walküre."

#4 Carme, Barcelona, 04/12/2019 - 12:03

Aquest no es de fiar, ara fan el discurset de la legalitat perque veuen les barbes del Drapaire i posen les seves a remullar. Aquell que tocava la guitarra i feia el gara-gara als sediciosos i que va trair a l'operatiu coordinat de l'1-O d'una manera vergonyant, ara li convé xarop de trena, i el succesor vol disfrassar-se pero tots son igual

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/12/2019 - 12:02

Si Deu Nostre Senyor, la multinacional mes antiga del mon, no ha tingut mai cap incovenient per canviar de samarreta a meitat del partit quan els dolents son mes i mes poderosos que els altres els nostres patriotes no iban a ser menos.

I si conve qualsevol dia els veiem cantar a grito pelado El Novio de La Muerte com l´inclita Nuria de Gispert

#2 botifler1914, wATERPUS, 04/12/2019 - 09:59

Como no independentista, sigo sintiendo que los mossos no son mi policía, y que no van a hacer que se respeten mis derechos.

#1 ferran, jonestown, 04/12/2019 - 08:53

ningú vol ser trapero...