Publicitat

Davant de la nova euroordre

Mudança a Waterloo?

Puigdemont, commemorant l’última Diada a Brussel·les

Puigdemont diu que romandrà a Bèlgica tot i que el magistrat Pablo Llarena hagi engegat la revifada de l'euroordre per a la seva extradició a Espanya, immediatament després de la sentència del Tribunal Suprem sobre el judici contra el projecte independentista català. Tanmateix, algunes fonts independentistes tenen dubtes sobre aquesta afirmació de l'expresident català.

El problema és que, de fet, els tribunals de Bèlgica mai no s'han pronunciat sobre el fons de les euroordres anteriors. Quan la justícia belga no va acceptar la petició contra els exconsellers fugits Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig, es va tractar d'una qüestió de forma; es va al·legar que el magistrat Pablo Llarena havia d'haver renovat la ordre inicial de detenció que va dictar la primera instructora del cas, la jutgessa de l'Audiència Nacional -ara al Suprem- Carmen Lamela, i no ho va fer.

En aquest sentit, tant el mateix Puigdemont com el seu entorn jurídic consideren, tot i que diuen el contrari, que la situació judicial a Bèlgica de l'expresident català podria esdevenir extremadament inestable després de la nova iniciativa de Llarena. A més, Puigdemont mai no ha utilitzat la transparència informativa pel que fa a la seva actitud durant tot el procés independentista.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Albert, BCN, 15/10/2019 - 21:31

Es de domino publico que el puchi duerme en el maletero cada noche, listo para salir pitando jejeje

#3 Au revoir, Barcelona, 15/10/2019 - 16:48

Aquest se les pira. Ja ho té tot estudiat i calculat. Au revoire que dijo Voltaire tirando la boina enlaire.

#2 Lobisome, BCN, 15/10/2019 - 14:25

Ahora solo falta que caiga Puchi. Cada vez les costara mantener el fake y la mentira. Es curioso como la mentira, que forma parte tan esencial de lo que llamamos el proces, es algo de lo que apenas se habla. Todo fue un inmenso engaño (ellos mismos lo reconocen) y estan pagando un altisimo precio por él. Es de ser inutiles, como dice ese...

#1 Jaume, Barcelona, 15/10/2019 - 09:37

Aquest pocavergonya ja te la ruta que farà i mentrestant va fent la comediota de distreure al ramat amb noticies falses. La realitat es que ja te molta practica en l'art de l'engany: "demà tots als despatxos"; "si em voteu tornaré", etz. Tant de bó el caçin abans i no el deixin fugir un altre cop. Aquest ha de trepitjar la presó i per molts