Candidata per Barcelona a les municipals

Munté, alcaldable

Neus Munté durant una roda de premsa

Tot i que les expectatives electorals del PDECat pel 21-D són molt negatives, les coses semblen més obertes en el cas de les properes eleccions municipals, que s'han de celebrar a tot l'Estat durant el mes de maig del 2019. I la formació hereva de Convergència està pensant a les eleccions locals com a una certa possibilitat de sortir del pou.

En aquest sentit, segons fonts del partit, tot indica que a hores d'ara Neus Munté figura al primer lloc a la llista dels dirigents que poden encapçalar la llista per Barcelona per a les municipals. L'avantatge de Munté és que es tracta d'una dirigent molt coneguda per l'opinió pública.

I el problema és que la sortida de Munté del Govern de Puigdemont no es va explicar amb claredat, ja que va deixar el càrrec juntament amb Jordi Baiget, Jordi Jané i Meritxell Ruiz, consellers que van ser considerats llavors com a poc independentistes, és a dir, dubtosos. Era Munté també una renegada?

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Grauero, Gurugù, 15/11/2017 - 11:29

No se si alguno se acordara del anuncia de colonia Otelo, por el año 89, que finalizaba con una frase "vuelve el hombre"
Seguro que en la campaña a las municipales del 05/19, el PDECat emplea el eslogan (Barcelona 19 "vuelve la Munte")

#2 Durán, Barcelona, 15/11/2017 - 10:24

Aquesta pàjara va saltar del vaixell fantasma abans que s'estrellés i ara te la poca vergonya de voler presentar-se per alcaldable. Certament que aquesta colla de bandarres tenen un electorat que es propi d'estar residint en cliniques mentals, perque els enganyen, els roben i a sobre se'n riuen amb tota la intenció. Quina desgracia de pais!

#1 Guy Verhofstadt también se descojona de Puchi, ., 15/11/2017 - 07:53

Para renegado del independentismo, el Puchi, que dice ahora que lleva 30 años buscando un mejor encaje de Cataluña en España.